Dating Tips

Det är inte i orden: Varför denna hemlighet får dig flickan omedelbart

Varför emotionell intelligens ger dig flickan. Vi tar ord som talas bokstavligen istället för att titta förbi orden och hitta mening i kroppsspråket, tonaliteten och sedan orden. Regeln 7-38-55 säger att endast 7% av meddelandet kommuniceras med ord, 38% med tonalitet och 55% med kroppsspråk.

Hitta romantik bakom en ansiktsmask

Hur man hittar romantik och datum under en tid med ansiktsmasker. Lär dig hur man daterar i en ålder av COVID-19 och med en ansiktsmask. Romantik är möjlig genom att följa dessa hack

Min flickvän lurade på mig - vad ska jag göra?

Ta reda på att din flickvän lurade dig? Osäker vad du ska göra? Här är en 10-punkts guide som hjälper dig att arbeta igenom. Har du en otrogen flickvän? Lär dig att hantera.

Vill du ha kvinnor i ditt liv? Sluta fokusera på spelet

Hitta syfte i livet och låt kvinnor jaga dig istället för tvärtom. När det finns något annat i första hand i ditt liv, så kommer tjejerna att passa in. Följ ditt syfte och de kommer att följa dig.

Passion mot kärlek och hur man kan ha det i samma person

Hur man älskar och vill ha samma person? Det var de gamla frågorna som tycktes vara omöjliga att svara på, men lyckligtvis med Esther Perels stora arbete kom vi till en formel om hur man gör det. Det involverar ett par begrepp som du har hört talas om som ömsesidigt beroende i en relation, men också några nya. Kontrollera dem här.

Om hon insisterar på kondom, är det ett tecken på fusk?

Min flickvän får mig att bära kondom. Vi har varit tillsammans ett år och är exklusiva. Betyder hon att jag får latex att hon fuskar?

Vad ska jag göra om hon dumpar dig och sedan vill ha dig tillbaka

Vad händer om din flickvän slutar med dig och sedan vill ha dig tillbaka? Ska du försöka förena? Tips för att hantera flickvänner som är på och av igen.

Inre självförtroende kontra yttre tekniker: Vad ska man fokusera på?

Du kan fejka ditt kroppsspråk, lära dig tips och tricks och ha rutiner för att förföra tjejer. Men så småningom kommer det att följa upp med dig. För att förhindra detta måste du fokusera på ditt inre spel och hantera ditt emotionella tillstånd, trossystem och osäkerhet. Om du fixar detta kommer tjejerna att följa. Det gör de alltid.

Att träffa din flickväns föräldrar gör och inte

Träffar du din flickväns föräldrar för första gången? Här är några grundläggande 'Do's and Don'ts' som hjälper dig att överleva. Gör ett bra intryck bro!

10 tecken en kvinna gillar dig!

Nyfiken om en tjej gillar dig? Här är tio tecken på att en kvinna gillar dig och är intresserad. Text, personligen och telefon. Gillar hon dig? Ta reda på!

Hur man kan vara den där killen och få någon tjej du vill ha

Det finns två sätt att hantera ditt livs problem. Det ena är att hantera problemen, att acceptera det kommer aldrig att förändras. Den andra är att trivas, hantera dem och överträffa problem som att plocka upp tjejer i barer och restauranger. Det är ditt beslut. Ska du klara eller trivas?

Vad ska jag göra när hon inte vill ha en andra date

Vad kan du göra när kvinnor fortsätter att avvisa dig för ett andra datum? Ska du kasta in handduken och svära på att gå ut eller har du alternativ? Lär dig hur du hanterar avslag och växer ur upplevelsen. Att hantera dejting avslag för män.

Min flickvän säger att hon inte är sexuellt attraherad av mig

Min flickvän avslöjade precis att hon inte lockas sexuellt till mig. Ska jag försöka förändra mig själv? Ska vi bryta upp? Har vi redan gått ihop? Vad du ska göra när din flickvän säger till dig att hon inte tycker att du är attraktiv.

Hur man kan avsluta ett förhållande utanför en äktenskap med en kollega

Hur avslutar du en utomäktenskaplig affär med någon? Vad händer om det är en kollega? Råd till fuskare som oroar sig för att riskera sitt äktenskap. Fusk?

Jag skäms för min utrustningstorlek och det förstör mitt kärleksliv

Skäms du för storleken på din manlighet? Fördärvar det ditt kärleksliv? Du är inte ensam. Lär dig varför detta kan hända och vad du ska göra åt det.

Hur man går ihop med en tjej på rätt sätt

Hur man slår upp med en tjej. Det finns rätt sätt att göra det, men det finns inga enkla sätt att göra det. Att bryta upp med en tjej beror på anslutningen som ni två hade och hur långt ditt förhållande var. Ju längre förhållandet är, desto svårare är det att bryta upp. Vi har fyra faser och alla har olika behov.

Min flickvän vill ha en paus, säger att hon 'behöver utrymme'

Flickvän ombedd att ta en paus från förhållandet? Att säga att hon behöver utrymme? Varför ber hon om det här? Hur ska man svara? Flickvän behöver utrymme.

5 sätt du kan få din flickvän att längta efter

5 sätt killar kan få sina flickvänner att längta efter. De 5 sätten är att grooming, vara flörtande med ord och beteende, vara icke-hotad av andra killar, göra dig själv knapp så att du missas och genom att vara öppen och sårbar.

Hur man får ett bra kärleksliv ... även om du saknar riktning

Dating är som ett företag. Det har sina underliggande principer och lyckligtvis nog motsvarar 3 affärssystem datering 100%. Och i den här artikeln lär du dig vad de är och hur de ska implementeras.

Var antifragil: Hur man skämtar med en tjej och vinner

Banter är helt normalt och vi har använt det i tusentals år. Det är en tjejs sätt att testa dig. Så skämt med henne på ett antifragilt sätt - det kommer bara att göra dig starkare. Och sättet att skämta med henne är genom att ta bort mat, självdekalerande humor, tystnad och halmman.