Kan happy hour tappa spriten?

Låg- och alkoholfria drycker har sett en ökning i popularitet från pandemin.

För många Zoom happy hours får dig att känna dig... inte lycklig? Som GQ rapporterar , det finns en bred och underbar värld av låg- och alkoholfria cocktails att tilltala nyfikna.

Lägre kalorier och mindre benägna att lämna dig bakfull, hälsomedvetna sippers har höjt ett glas ... med något annat än LaCroix.

Och vi menar inte bara Vit klo . Nielsen kallade nyligen hard seltzer för ' mest motståndskraftig ” alkoholkategori i USA – med en 4x försäljningsökning jämfört med förra året – men det finns en uppsjö av nya hantverksprodukter bakom baren.De är en sofistikerad klunk

Även om företagen vi kontaktade förblev mamma på exakta dollarbelopp, rapporterade alla enorm tillväxt i år.

Nyfikna Elixirs gör färdigblandade alkoholfria drycker. Dess Cocktail Club-medlemskap har ökat med 600 % sedan mitten av mars, sa en talesman.

Haus skickar aperitifer med låg ABV D2C. Företaget lanserades i juni förra året och har sett orderingången växa med 500 % under 2020.

Kin Euphorics använder adaptogenics och nootropics – botaniska föreningar som sägs öka hjärnkraften – för en spritfri buzz.

Kin berättade för oss att D2C-intäkterna nästan tredubblades mellan mars och juli 2020 jämfört med samma period förra året.