Marinsoldater som är mer benägna att binge drink, har mer riskfylld sex (Rapportera)

marint drickande

SNABBT BERÄTTELSE

En ny rapport belyser hälsorelaterat beteende bland dem som tjänar.

LÅNG HISTORIA

Hörde du nyheterna? En studie kom ut som tyder på att medlemmar i US Marine Corps (som en grupp) är betydligt mer benägna att dricka drycker, engagera sig i mer riskabelt sex och ha fler sexpartners jämfört med andra servicegrenar.De studie publicerades av folket på RAND Corporation.

”Det är inte riktigt chockerande. Varje gren av tjänsten har sin egen unika kultur, säger Dr. Greg Harms, en psykolog som BeCocabaretGourmet talade med om denna studie.

Harms arbetar med medlemmar av de väpnade styrkorna i en rad olika frågor, inklusive alkoholanvändning . 'Det är inte en tillfällighet att drickande alkohol och riskfyllda sexuella beteenden är så höga', tillägger han.

Uppgifterna, samlade från Health Related Behaviors Survey, samlade svar från 17 000 militärmedlemmar under åren 2015 och 2016.

Enligt resultaten ledde marinesoldater alla andra servicegrenar (armé, marin, flygvapen och kustbevakning) inom området riskabelt sex. Andra aktiviteter, såsom alkohol och tobak, mättes också.

mental seghet färdigheter militär bootcamp armé ranger skolaSom rapporterats i Marine Times :

”Mer än 24 procent av sjöfararna rapporterade att ha haft sex med mer än en partner under datainsamlingsprocessen, jämfört med 16,6 procent i armén, 18,8 procent i flygvapnet och 22,1 procent i marinen.

Djävulshundar var också toppar när det gällde att ha sex med en ny partner utan att använda kondom, med mer än 40 procent av Marine-respondenterna som rapporterade att de hade gjort det.

Dessutom rapporterade 22 procent av marinvapen att deras senaste vaginala sexmöte gjordes utan att kvinnan var på någon form av preventivmedel, vilket också var det högsta antalet jämfört med de andra tjänsterna. ”

Dr. Harms tror att undersökningen kan vara till hjälp för att skapa utbildningsprogram kring vikten av egenvård.

'Jag tror att denna [studie] är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att motivera behovet av bättre utbildning kring ansvarsfullt dricksbeteende och säkrare sex', säger Harms. ”Men vi borde inte utesluta marinisterna här. Behovet av denna typ av utbildning bör erbjudas alla som tjänar. ”