Med siffrorna: Metaverse-skatter, en McFlurry-röra och mer.

Plus: 'Lupin' blev bestulen, ironiskt nog, och revisorer kan behöva revisorer.

Även i metaversen kan du inte undgå moms. (Källa: Linden Lab)

1) Att vara överarbetad är ett problem, men att vara underarbetad är det också. Det är delvis därför timanställda på snabbmatsrestauranger nu slutar efter just 1,8 månader i genomsnitt 55 % snabbare än före pandemin.

två) Uppsättningen av 'Lupin', en succéserie på Netflix om gentlemantjuven Assane Diop, rånades (ironiskt nog) på ~330 000 USD i utrustning under ett rån med fyrverkerier. Uppsättningen av 'The Crown' rånades på $200 000 i rekvisita bara en dag tidigare.

3) McFlurry raseri: Kytch stämmer McDonald's för 900 miljoner dollar efter att McDonald's enligt uppgift sagt till franchisetagare att sluta använda Kytchs felsökningsenhet för McFlurry-maskiner. (FYI: Du kan kolla livestatistiken för trasiga McFlurry-maskiner över hela Amerika här .)

4) 'Second Life', ett metaverst spel som (underskattat) lanserades 2003 och genererar 600 miljoner dollar i årlig ekonomisk aktivitet, säger att användarna kommer att behöva betala moms på köp tack vare en dom från högsta domstolen 2018. Antar att du inte kan undgå skatter i metaversen, va?

5) I februari fick PwC Canada enligt uppgift böta $900 000+ av tillsynsmyndigheter efter att de hittat 1,1k+ revisorer på de fyra stora revisionsbyrån var inblandade i examensfusk. Ibland behöver till och med revisorerna revisorer, va?