Mäns Blogg

Hazel Eyes: Lär dig varför människor med grönaktig ögonfärg är sällsynta!

Hasselögon med allt du någonsin velat veta om hasselögon! Lär dig var hasselögon kommer ifrån. Upptäck förbättringar av hasselögon. Hasselögonundersökning!

Mörkblå ögon: Lär dig mer om människor med denna unika färg

Blå ögon är vackra men också sällsynta. Lär dig allt om blå ögon och deras ursprung. Kolla in kändisar med blå ögon. Rösta i vår blå ögonundersökning. Video!

Destruktiva mönster som förstör din balans mellan arbete och liv

Försöker du skapa en hälsosammare balans mellan arbete och privatliv? En ny studie belyser saker som kan förstöra dina planer för att leva ett hälsosammare, mer balanserat liv.

Gråa ögon: Lär dig mer om en sällsynt, rökig ögonfärg!

Grå ögon är sällsynta och också vackra. Lär dig allt om gråa ögon, varför de är unika och vilka faktorer som bestämmer ögonfärgen. Gråa ögon vetenskap och undersökning.

Är sömndemoner riktiga?

Sova demoner - är de riktiga? Vi tittar närmare på vad sömndemoner är och om de finns. Känner du dig ibland förlamad när du sover? Läs mer nu.

Tre masker män gömmer sig bakom det som kan överraska dig!

Maskerna av maskulinitet och vad vi män gömmer oss bakom. Det finns 3 huvudmasker vi gömmer oss bakom. Den första är den känslomässiga masken, den andra är den finansiella masken och den tredje, och den sista är den sexuella masken. Alla dessa masker förhindrar att vi skadar våra liv och här är hur man hanterar dem.

Green Eyes: Lär dig varför människor som har dem är så unika!

Gröna ögon är mycket sällsynta hos människor. Lär dig mer om varför människor har gröna ögon och hur de är så unika! Manliga kändisar med gröna ögon. Gröna ögonundersökning!

5 kraftfulla sätt att bryta sig ur dåligt humör

Kämpar med dåligt humör? Hoppas att hitta praktiska sätt att flytta stater och må bättre? Här är 5 konkreta sätt att bryta ur dåligt humör du kan använda nu!

Shia LaBeoufs karriär kanske inte överlever nya juridiska problem

Shia LaBeouf har befunnit sig i en värld av juridiska problem som kan ha en bestående inverkan på hans karriär. Vi utforskar frågorna och förgreningarna. Läs mer

Sömn kan förbättra och stärka minnesåterkallelsen

Ny sömnforskning tyder på att minnen kan uppdateras under tiden genom sömnen. Detta möjliggör förstärkning av minnesåtervinning.

Sociala mediebots som trollingpåverkare, inflammerande kontrovers

Bots söker uppenbarligen influenser på sociala medier med målet att inflammera kontroverser, enligt ny studie. Har du någonsin blivit trollad på socialt?

Känner du till dessa fem dolda känslor?

Män kämpar ofta med känslor som de inte kan identifiera, vilket gör dem dolda. Lär dig fem dolda känslor som män ofta känner. Upptäck hur du känner igen dem nu.

Kan män hjälpa till att stänga klyftan mellan teknikbranschen?

Det finns ett könsskillnad i teknik. Kan män hjälpa till att stänga det? Vi utforskar genom att prata med experter. Lär dig mer om könsskillnaderna inom tekniksektorn.

Vad ska män ha på en begravnings- eller minnesgudstjänst?

Vad ska män ha på en begravning eller minnesgudstjänst? Är det OK att inte bära kostym? BeCocabaretGourmet talade med en expert om ämnet. Praktiska take-away för killar på frågan: 'Vad ska jag ha på en begravning?' En herrguide.

10 enkla saker jag gör för att bekämpa min ångest på natten

Kämpar du med ångest på natten? Här är tio saker jag gör för att bekämpa min ångest så att jag kan känna mig lugnare och sova. Vad gör du för att hantera nattångest?

Holistisk hälsa: En guide till komplett välbefinnande

Lär dig mer om holistisk hälsa och hur denna kroppsinriktning kan hjälpa dig. Kombinera traditionell medicin med helhetssyn. Hela personens välbefinnande.

Rhofade Review - Fungerar det för rosacea?

Fungerar Rhofade for Rosacea verkligen? Är det värt pengarna? Här är min ärliga erfarenhet av grädden och hur den fungerade för mig. Kämpar du med rodnad och stötar för

Fysisk lek med pappa hjälper barnen att utveckla självkontroll, säger studie

Ny studie antyder att pappor som bedriver fysisk lek med sina barn kan hjälpa dem att utveckla större självkontroll. Vi pratar med en expert. Pappor, lek och barns utveckling

Vissa män som gråter ses som mer manliga, säger studie

Vissa män som gråter ses som mer maskulina än andra. Ny studie tyder på att mycket beror på jobbet eller aktiviteten. Vi utforskar studier och pratar med en expert.

Vad drömmar om bilproblem kan betyda

En ny studie antyder att drömmar om bilproblem kan avslöja att du inte känner kontroll i någon aspekt av ditt liv. Vi pratar med experter om bilproblem.