Slaktarens slaktare

Varför vår byrå har åtagit sig att förbli liten och agera stort. Plus några tips om hur du effektivt kan använda influencers för att marknadsföra ditt varumärke.

För femtio år sedan var den lokala slaktaren den mest pålitliga verksamheten. Han kände dig, kände din familj och skulle skära din kronstek lite tjockare vid jultid utan extra kostnad. Slaktarens försäljning var begränsad till antalet köttätare i stan och antalet timmar på en dag (föga överraskande, att spendera 14 minuter på att chatta med Mrs. Johnson om nedskärningar i framkvartsdelen bidrar inte till nya kunder).

För trettio år sedan förändrades något. Vi flyttade ut till förorterna, började handla i stora lådbutiker och började vörda kolossala märken som General Motors, Procter and Gamble och Goldman Sachs. Större. Badder. Mer globalt. Det var namnet på spelet. 'Too Big To Fail' sa de; men vi misslyckades.

Sedan för bara ett decennium sedan började hipsterrörelsen. Ledda av våra skinny-jean-klädda bröder började vi ifrågasätta företagens institutionella värld omkring oss. Vi började (om)värdera enkelhet, lokalitet och kvalitet. På grund av den finansiella kollapsen 2008 blev det som en gång var motkultur en stöttepelare.Idag blinkar vi inte när vi bjuds på handhärdade ryckiga, ekologiska pimabomulls-T's eller single-pour-kaffe som flygs in från Kenya. Den här nya tidsåldern är ett sammanflöde av de två som kom före den – en teknikdriven blandning av slaktarens uppmärksamhet med Goldman Sachs skala.

Tack vare internets överallt kan företag idag känna sig små verkande stor. Slaktaren som nådde 200 personer kan nu nå 200 miljon i sin veckovisa vlogg, 'We Meat Again.'

Så varför berättar jag det här?

Jag driver en Influencer Marketing Agency som heter H. Vi skapar tillsammans i små grupper för att skapa meningsfullt innehåll för varumärken vi faktiskt älskar. Vi började för 6 månader sedan som en sammansvetsad grupp vänner som brinner för att göra innehåll. När vi har vuxit har jag kommit att möta den hävdvunna situationen: massa (skala) ELLER klass (kvalitet). Men varför inte båda?

  namnlös-2

På H tror vi på att skala det oskalbara, det vill säga att ingjuta äkthet och omsorg i varje kampanj, varje inspelning och varje gemenskapsevenemang vi är värd för. Detta säkerställer att innehållet vi skapar och varumärkesinläggen vi gör på uppdrag av våra kunder behåller sin integritet. I en tid som domineras av #DetoxTea representerar vi ett mer 'näringsrikt', samhällscentrerat tillvägagångssätt.

Resultaten talar för sig själva: Våra influencers har ett genomsnittligt engagemang på 11 % trots att de har över 20 miljoner kollektiva följare, och vi har ökat kundernas försäljning så mycket som 20 % ( Brevard Watch Co ), och ökade engagemanget på deras Instagram-inlägg med över 126 % ( We Heart It ).

Lärdomar vi har lärt dig som du kan tillämpa

Content marketing är ungefär som att vara gäst på en middagsbjudning. Din värd sätter villkoren och brukar, genom att omge sig med likasinnade vänner, mer eller mindre kurera diskussionsämnena.

Om du hoppas på att bli inbjuden tillbaka, kan du inte hävda dina kontroversiella politiska åsikter för en grupp som vill diskutera om brunt ris verkligen är så mycket hälsosammare än vitt ris.

Med andra ord, avbryt inte människors 'konversationer' (aka. feeds) för att taktlöst ramla ner din produkt i halsen på dem.

Följ istället dessa fem principer:

1. Gör bra innehåll.

I jakten på den allsmäktige gillar många märken att #ContentIsKing. Skapa smakfulla bilder och video som faktiskt tillför värde till någons flöde. Om du är osäker, skriv till andra som du vill bli upplagd.

2. Subtilitet är din vän.

Överraskning! Din produkt behöver inte vara i centrum! Fråga dig själv 'Om jag inte arbetade för ett klockmärke, skulle jag vilja titta på stora foton av klockor?'

Införliva din produkt i livsstilsbilder som utnyttjar längtan hos din målkonsument. Till exempel, en eskapistisk tillflyktsort längs Kaliforniens kustlinje med en 'bevakad' hand på ratten.

Inget av detta:

  screen-shot-2016-11-22-at-11-49-56-am

3. Stor publik ≠ Engagerad publik.

Alldeles för många varumärken fokuserar på antalet följare de har i motsats till deras 'engagerade publik'. I engagemangsekvationen (läs: gilla/följare) är täljaren en mycket bättre indikator på en framgångsrik kampanj (eller sida mer generellt) än nämnaren.

4. IRL är IN, verkliga livet.

När vi spenderar mer tid på våra telefoner blir tid tillsammans i det fysiska rummet desto mer kraftfull. Samla människor och skapa en verklig gemenskap kring ditt varumärke. Personliga intryck är mer effektfulla än någon annan, och gissa vad, varje deltagare kommer att Insta-berättelser ur ditt evenemang och tjänar dig värdefull media.

Pro-tips: Ge ett pris till det bästa fotot med din produkt på ditt event som använder en hashtag. Spåra inläggen och ge bort ett pris (~$250) i utbyte mot dussintals gratis inlägg.

5. Galvanisera, muta inte.

Om du ska betala för 'influencers', hitta riktiga förespråkare för ditt varumärke och dubbla dem. Betala ALDRIG för någon som inte redan gillar (eller använder) din produkt och som inte stämmer överens med din. Ju mer överlappning som finns mellan ditt varumärke och influencerns, desto högre blir engagemanget för ditt varumärkesinnehåll.

Vi har bestämt oss för att äta vår egen matlagning

Vi har ägnat de senaste sex månaderna åt att sakta bygga upp en passionerad bas av kreatörer (över 200 av dem) och samarbeta med 20 varumärken som vi kände matchade vår atmosfär. Den här månaden ville vi skruva upp volymen och bevisa, rungande, att 'slaktarmodellen' fortfarande har kotletter.

Med start den 11/11 gav vi 20 team av influencers (totalt 185) en #reasontoam. Teamen reste långt och brett (till 5 länder och 16 stater) för att skapa innehåll – inte för ett läppglans eller en sko utan för H. Med andra ord använde vi vårt eget Collective för att marknadsföra vårt eget Collective.

  namnlös

  namnlös-3

Hittills (och vi har 6 återstående resor nästa vecka) har resorna genererat över 1200 taggar med över 20 MM visningar över hela världen. Vår Instagram (som har ett engagemang på 13 %, mycket högre än andra kreativa byråer) har ökat svindlande 13 000 följare (20 % ökning) på bara två veckor.

Se hur innehållet fortsätter att strömma in genom att besöka #reasontoroam på Instagram eller genom att gå till vår websida .

Och fortsätt skapa bra innehåll! Var slaktaren.