'TeKu' ölglas

Ett ölglas för dig som verkligen älskar god öl (dvs. non-chugging, non-beer bong). Det här är glaset att ge till din vän som kan den exakta IBU:n för den obskyra IPA:n, den idealiska temperaturen för att jäsa en tysk lager (52 grader) och håna dig för att du beställer en lätt öl.

berättelsen

TeKu skapade världens bästa ölglas genom att sammanföra två titaner av öltillverkning: Italien och Tyskland. Allt började när två italienska ölexperter gick samman och kände igen traditionella ölglas lät alla söta, söta aromater (AKA skummande bitar) fly från toppen av en halvliter.

Så de parade ihop sig med den legendariska tyska glasmakaren Rastal för att skapa det perfekta ölglaset. Med inspiration från ISO-glaset som användes för att utvärdera vin, skapade det tysk-italienska partnerskapet TeKu.

Gjorda för att verkligen smaka vilken öl som helst, dessa glas är ett måste för alla ölsnobbar.varför vi gillar det

Vi gillar öl lika mycket som nästa person, men hur TeKu-glaset fungerar är det som skiljer det från din typiska pint. Det där skummande huvudet på öl? Det är viktigt och innehåller massor av läckra smaker och dofter. Detta glas är designat för att fånga dessa aromer och aromater så att du verkligen kan smaka öl.

Dessutom ser det bara stilrent ut. Du har en uppsättning vinglas för gott vin, så varför servera kvalitetsöl ur ett Bart Simpson pintglas? Dessa glas förhöjer omedelbart ditt ölspel och gör att anständig öl smakar bra och fantastisk öl smakar otroligt.

tävlingen

Typiska ölglas erbjuder en rad olika stilar och former för varje typ av öl , men TeKu-glaset är för varje öl. Ett glas, oändligt många öl. Från fruktiga vete till djupa, mörka stouts.

Och medans nyhet ölglas är roliga, TeKus ölglas är för äkta hantverksölsdrickare. Om de uppskattar de subtila blandningarna av humle i en välbalanserad Saison, kan du slå vad om att de kommer att uppskatta ett glas som förstärker smaken av öl.

Köp 'TeKu' ölglaset på Amazon →