Vuxna är besatta av en tecknad förskolebarn

Vuxna gillar verkligen en tecknad film som heter 'Bluey', även om den är avsedd för förskolebarn.

Åh, att ha pyjamas på sig och sitta med benen i kors framför tv:n en söndagsmorgon och hysa flingor direkt ur lådan utan vård i världen.

Den där barndomsnostalgin är svår att skaka, så vi borde inte bli förvånade över att den senaste internetbesattheten är 'Bluey', en tecknad serie om en familj av hundar som är gjord för förskolebarn.

Showen, som hade premiär i Australien 2018 och kom till Disney+ 2020, har fem-och- sätt -upp folkmassa i ett stryptag, enligt Trådbunden .Inte bara för barn:

  • Det är officiellt Tick ​​tack kontot har 1,6 miljoner följare.
  • Dess subreddit har 78k+ prenumeranter; dess Facebook gruppen har 178k+.
  • Det är officiellt Youtube kanalen har 2 miljoner+ prenumeranter och detta bara videon har 10 miljoner visningar.

'Bluey' har varit Australiens Nr 1 barnserie sedan lanseringen och vann ett internationellt Emmy-pris 2020. Varje avsnitt tar 4-5 månader och 50-60 personer att producera.

Är de vuxna okej?

Lyssna - tiderna har varit tuffa. Stressorer, från pandemin till ekonomin, har drivit människor att hitta nya sätt att fly. Och om din valmekanism är tecknade hundar, kan det vara värre.

Dessutom tycker många föräldrar att 'Bluey' erbjuder en korrekt skildring av barnuppfostran, och som en bonus , får dem inte att vilja slita av sig öronen.