Vad ska jag göra när hon inte vill ha en andra date

man kvinna middag datum

Kvinnor avvisar dig hela tiden för andra möten. Vad kan du göra?

Våra dejtingsguruer ger praktiska råd om killar i verkliga frågor

Hans fråga

Hej, Gurus,Jag har ett mycket grundläggande problem som jag har kämpat med under en tid. Här går det. Vad gör du om du går på träff och saker verkar bra - bara för att ta reda på senare vill hon inte ha ett andra datum?

Detta har hänt mig några gånger och nu börjar det äta bort mitt självförtroende.

-Min generad

Svaret

Hej, ME,

Dessa typer av situationer är alltid besvärliga eftersom de talar till själva kärnan i en mans självkänsla: Tycker kvinnor att jag är attraktiv? Gillar de min personlighet?

Låter bekant?

Här är den svåra sanningen - att bli avvisad för en andra date suger. Jag kunde sitta här och underhålla dig med en massa psykologiska mumbo-jumbo men verkligheten är den här: du placerade dig själv där ute och skadades.

Och så är det så här - att bli avvisad för ett andra datum kommer att hända. Även om du är den mest charmiga kille på planeten och ser ut som Ryan Phillippe, och människor uppfattar dig som super säker - det kommer fortfarande att hända.

Denna punkt gäller särskilt nuförtiden där dejtingsappar som Tinder och OK Cupid fungerar som rör för första kontakt. Hon ser ditt ansikte och du ser hennes. Båda ni överlever och är ordspråkiga. Vid någon tidpunkt görs kontakt.

Under konversationen fram och tillbaka utbyts siffror och en överenskommelse möts ansikte mot ansikte händer. Ja, jag pratar om att gå ut på ett officiellt datum. Det kan vara ett snabbt kaffe eller något mer formellt som en middag. Hur som helst är det fortfarande ett datum.

Vid mötet inser du omedelbart att hon är en knockout. Hennes flytande hår och smittsamma skratt drar dig in i snarorna. I hopp om att inte låta bli hur lockad du är håller du konversationen lätt. I sin tur speglar hon ditt beteende och håller sig till ytliga ämnen, som vad hon gör för att försörja sig och hur fantastiska hennes vänner är.

I slutet av dagen gick säkra saker mycket bra, du föreslår att du träffas igen i framtiden - ett andra datum. Hon instämmer och du avslutar mötet och tror att något stort är på gång.

Förutom att det inte är vad som händer.

När du ringer till henne och lämnar ett meddelande hör du ingenting tillbaka. Efter en dag eller två, förvirrad över hennes tystnad, bestämmer du dig för att kasta försiktighet mot vinden och skicka en text. Resultatet är detsamma: tystnad.

Sårad och förvirrad, du svär bort hela verksamheten att försöka träffa nya kvinnor och ta bort dina appar. 'Jag ska på en dejta semester', säger du till dina vänner och tror att det är rätt sätt att ta en paus. Låter något av det här bekant?

Verkligheten är att många män inte kan avvisa magen. Från tidigt i livet lär killar sig att vinna och erövra. Krita upp till hypermaskulinitet om du vill, men de flesta som läser detta vet att denna dynamik är sant.

Jag är super sympatisk mot vad du går igenom. Det är bara naturligt ditt självkänsla skadas efter att en tjej säger nej. Stereotypiskt ska vi borsta allt och gå vidare som någon typ av cowboy; robust och stark med förmågan att dra oss upp av våra bootstraps.

Verkligheten är att de flesta av oss inte är byggda på detta sätt. Istället har vi känslor - som vi ska. Och så är jag här för att säga att du borde ha en reaktion (åtminstone av någon typ) när du blir avvisad för en andra träff.

ledsen killeAvvisande av andra datum

Vad jag vill uppmuntra dig att göra är att se på avslag annorlunda. Tro det eller ej, du kan växa från dessa typer av upplevelser och komma ut ur det och känna dig mer bemyndigad - eller åtminstone bättre utbildad. Jag ska inte BS dig och säga att det är en trevlig upplevelse att bli sagt nej, men det behöver inte heller göra dig till en eremit.

Det första du måste inse efter att ha blivit avvisad är att hon förmodligen inte vet mycket om dig. Tänk på det ett ögonblick. Hur väl kan någon verkligen känna en annan efter ett kort första möte?

Vad många killar gör är att delta i spelet musturbations . Det är en psykologisk term som myntades av Albert Ellis, far till Rational Emotive Behavior Therapy, varigenom en person hoppar till slutsatser. Det går ungefär så här.

Jag måste var oattraktiv eftersom kvinnor avvisar mig .

Den ”måste” delen av den meningen är musterbationen. Det är bandet du spelar i ditt sinne upprepade gånger tills det blir din verklighet. Och vet du vad mer? Det tejpet är mycket giftigt. Det beror på att det över tid kan leda till något ännu mer giftigt kallas inlärd hjälplöshet (se hyperlänk för mer).

Men här är sanningen. När du går ut på första dejten upplever personen en bit av dig. Baserat på den interaktionen gissar de hur du kan vara i ett förhållande. Tja, såvida inte deras agenda är något annat, som en uppkoppling, vilket inte är så ovanligt för vissa människor - inklusive killar.

Andra datum turndowns kan vara en gåva

Oavsett kan det vara till hjälp att se på att bli avvisad som en gåva. Tänk på det som ett ögonblick för dig att göra personlig inventering och se över din marknadsföringsstrategi - snarare än en bedömning av vem du är.

Det är kanske dags att se omvärdera din garderob. Behöver den uppdateras? Vad sägs om din köln. Är det dags att byta till ett nytt varumärke som är mindre överväldigande ( se denna herrkölnesida ).

Och hur är det med dina onlinefoton? Behöver de uppdateras eftersom bilderna är gamla och inte en korrekt ögonblicksbild av här och nu?

Vad som också kan vara till hjälp är att be om feedback från någon du litar på. Hur uppfattar de dig? Tänk på detta som en bildkonsultation. Kommer du som tråkig? Spänd? För ivrig? Att känna till svaren kan hjälpa dig att skapa förändring och sälja dig själv bättre. Och låt oss inte BS själva - första datum handlar om att sälja en vara - i det här fallet, du.

Låt oss prata om din kropp. Du nämnde det inte men jag tänker att andra killar som läser detta är nyfikna på ditt fysiska utseende. Om du ser bra ut och är nöjd med din form, kolla in det här området. Men om du tror att du kan göra förbättringar, varför inte göra det?

skarp klädd man pratar andra dagenBeCocabaretGourmet har massor av artiklar om grooming att granska, liksom många andra mans webbplatser. Bara du vet vad som behövs genom att göra en ärlig och korrekt bedömning av din kroppsbyggnad. Om du gör detta är målet inte att skämma dig själv eller bli all självkritisk. Istället vill du identifiera vad som går rätt och sedan räkna ut utmaningsområden som behöver förbättras. Vettigt?

Titta, jag känner igen vad jag föreslår här kan vara vapid och grunt. I en perfekt värld skulle du bedömas utifrån dina positiva egenskaper. Men vi lever inte i en perfekt värld - vi lever med verkligheten att kvinnor får många friare, och många av dem är a-hål, och du måste skapa den dynamik som visar att du är grädden av beskära.

Svårt att höra vad som följer (kanske) men när du presenterar dig själv i ett oönskat ljus gör du bokstavligen dina bättre egenskaper en bett.

Det är ungefär som att vara en produktförsäljare. Du går in i mötet ser ut som Scott Eastwood men stäng helt av din målgrupp. Varför? Eftersom dina handouts suger är din PowerPoint-presentation suddig och du känner brist på självförtroende. I slutändan är ingen intresserad av vad du måste sälja - även om det är fantastiskt.

Detta är samma dynamik som äger rum med ett första datum, vilket kan leda till ett 'ja' eller 'nej' för ett andra datum .

Men även när du tar ett steg tillbaka och granskar de saker som vi har utforskat här, som att återbesöka din garderob, din kropp och din allmänna atmosfär, kan du ändå bli avvisad för ett andra datum. Kanske inte så ofta men det kan ändå hända. Vilka är dina alternativ?

Du måste möjliggöra att kvinnorna du möter helt enkelt inte är intresserade av dig. Inte i den meningen att du är oattraktiv utan istället intuitivt att det helt enkelt inte är en bra matchning. Kanske har ni båda olika intressen. Kanske letar hon efter något du inte kan ge. Vem vet?

I slutet av dagen kommer hon troligen att göra dig en tjänst genom att avvisa det andra mötet och därigenom spara dig en utdragen och ouppfyllande upplevelse som slösar bort din tid. Var tacksam!

Tricket är att inte ge upp. Låt inte dating ångest hindrar dig från att träffa någon. Du kommer aldrig kontakta den speciella personen om du kastar in handduken. Följ mig?