Träningspass

Träning i överkroppen: 3 enkla övningar för att bygga hård muskler!

Träning i överkroppen görs enkelt i 3 övningar. Om du vill blåsa ut din överkropp, överväga tre klassiska drag för att lägga kött till torso.

Styrka kontra kraft: Lär dig skillnaden mellan båda typerna

Muskulär styrka är en term som kroppsbyggare måste veta! Lär dig om skillnaderna mellan muskelstyrka och kraft. Tillämpa denna information på dina träningspass!

10 vanliga ursäkter för att inte träna!

10 vanliga ursäkter för att inte träna utforskar 10 av de främsta ursäkterna som människor använder för att inte träffa gymmet. Ursäkter för att inte träna är vanliga. Vad är din

Armträning: 5 fantastiska övningar för att odla dina biceps och triceps

Armträning: Fem bra övningar för att växa din biceps och triceps. Armträning kan bygga stora muskler om du vet vilka du ska göra. Arka dina armar!

Bästa benövningar för massa: 3 muskelökande rutiner

Bra träningspass är inte svårt att hitta. De 3 bra träningspass som jag har tillhandahållit här ger grundläggande motståndsträning till underkroppsdelar. Videor ingår

8 röda flaggor du kan ha övertränningssyndrom

Överträningssyndrom är ett tillstånd som påverkar nästan alla allvarliga kroppsbyggare. Överträningssyndrom har 8 specifika tecken och symtom. Känn dem nu.

Övre kroppsövningar: Fokusera på bröstet

Övre kroppsövningar: Fokus på bröstet utforskar de olika övningar som män kan göra för att bygga bröstet. Chris Evans används som exempel för överkroppen

Hur man gör den sittande Barbell Military Press

Bygg imponerande axelmuskler med den sittande barbell-militärpressen. Öka axelstorleken och definitionen av dina axlar med denna steg för steg guide. Videor ingår!

Bodybuilding Motivation: 5 Mindful Tips för träning just nu!

Bodybuilding motivation kräver mycket mer än önsketänkande. Bodybuilding motivation kräver att du ändrar din attityd så ändra dina tankar!

Koffein och kroppsbyggnad: fördelar och risker

Koffein- och kroppsbyggande utforskar fördelar och nackdelar med att använda koffeinbaserade produkter för människor som är kroppsbyggare eller viktlyftare. Fördelar undersökta

Träningsrutiner: 3 tips för att välja bästa plan!

Träningsrutiner kan vara svåra att välja. Lär dig 3 tips för att välja rätt träningsrutin för dina kroppsbyggnadsmål. Känn dessa tips för muskeltillväxt!

Manliga kroppstyper: Somatotyper förklarade med bilder

Manliga kroppstyper: Somatotyper förklarade. Endomorf, ektomorf, mesomorf. Känn din kroppstyp så att du kan skapa ett träningsprogram som bygger muskler

Progressiv överbelastning och kroppsbyggnad

Progressiv överbelastning är en princip du hörde. Vad betyder progressiv överbelastning? Definition av progressiv överbelastning som erbjuds med exempel. Läs mer nu!

Bygg Six Pack Abs för kroppsbyggare med iPhone

Bygg sexpack abs med din smarttelefon. Den här artikeln ger dig ett mycket användbart knep för att bygga en sexpack uppsättning abs för att visa upp på stranden för andra.

Kroppsbyggande grunder: 4 viktlyftningstekniker för muskelmassa

Kroppsbyggnadstekniker för muskelmassa. Superuppsättningar, tvingade reps, pyramidesystemet och periodisering. Kroppsbyggande muskelbyggande metoder förklaras

Fria vikter mot maskiner

Fria vikter mot maskiner - Vilket är bättre? Den här artikeln utforskar ämnet fria vikter mot maskiner och ger dig chansen att rösta i en omröstning. Gym!

5 skäl till varför du aldrig ska träna sjuk

Är du nyfiken på om det är OK att träna sjuka? Är det bra att åka till gymmet medan du är sjuk? Vad ska du göra om du är sjuk och vill träna och träna?

Fakta om fiktion: 5 vanliga kroppsbyggnadsmyter

Kroppsbyggande myter avslöjade. Lär dig 5 vanliga kroppsbyggande myter som virvlar runt gym regelbundet. Avlägsna de 5 kroppsbyggande myterna genom att läsa detta

3 huvudfaktorer som bestämmer hur mycket muskler du kan bygga

Faktorer som bestämmer muskeltillväxt utforskar tre primära faktorer för att lägga till och bygga muskler. Lär dig mer om att bygga muskler. Genetik spelar roll.

Hur man får en platt mage med Tight Six Pack Abs för män

Vill du få en platt mage och utveckla sexpack abs? Här är en guide för män som går igenom processen steg för steg.